’s Morgens wakker worden met een verfrissende duik. Of ’s avonds na een drukke werkdag nog even heerlijk een paar baantjes trekken. In jouw eigen zwembad in jouw eigen achtertuin.
Meer info
Liever een kant en klaar zwembad? Dan is een Polypropyleen zwembad, ook wel PP genoemd ideaal voor jou! Dit type bad is relatief snel te bouwen en het eindresultaat is prachtig.
Meer info

Op zoek naar één partij voor je exclusieve buitenleven?

De tuin, een zwembad, een poolhouse, een tuinkamer. Misschien zelfs een tuinkantoor. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel! Bij FineYard! Dé regisseur voor het buitenleven.

De werkwijze van FineYard

Laat je inspireren, dan gaan wij het realiseren!

01

Vrijblijvende afspraak

Het begint allemaal met inspiratie. Hebben we je voldoende geprikkeld? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de wensen te bespreken.

02

Onder architectuur?

Jouw wensen laten vertalen door een architect? Geen probleem! We juichen het zelfs toe en zorgen voor een gespecialiseerde architect.

03

Plan met offerte

Stiekem vinden we dit de mooiste fase. De presentatie van het plan dat jouw (buiten)leven voorgoed gaat veranderen. Met offerte!

04

Uitvoering en oplevering

Temperatuurtje van rond de 25 graden, glaasje bubbels in de hand. Het werk is opgeleverd, dus het genieten kan beginnen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!