Een thuisgym
van FineYard!

Sporten in je eigen overdekte buitenruimte? Met een thuisgym van FineYard is reistijd naar de sportschool verleden tijd! Zowel qua uitstraling als indeling van je thuisgym is niets ons te gek en we denken graag met je mee. Dus… Nooit meer wachten op een fitnessapparaat maar gewoon lekker ongestoord sporten in je eigen achtertuin!

Met een thuisgym bespaar je niet alleen tijd, maar zorg je er ook voor dat je fitter bent tijdens het ondernemen. Een thuisgym van FineYard kent dus vele voordelen, zowel voor je werkprestaties, als voor je fysieke- en je mentale gezondheid!

Buitenverblijf_Thuisgym_sporten in de tuin_Fineyard Buitenleven
ONZE CONCEPTEN
Buitenverblijf_Thuisgym_sporten in de tuin_Fineyard Buitenleven
Voordelen thuisgym
  • Nooit meer reistijd naar de sportschool
  • Stress verminderen en werkprestaties verbeteren
  • Fysieke gezondheid
  • Mentale gezondheid
  • Waarde van je huis verhogen

Ervaar onze kwaliteit

Bij FineYard staat persoonlijke aandacht voorop. Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee en onze vakspecialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Zowel functioneel als in architectuur. FineYard creëert exclusieve buitenruimtes waar je van én in kunt gaan genieten. Als vakspecialist zijn al onze buitenruimtes op maat te realiseren, van ontwerp tot afwerking en van klassiek tot modern.

FineYard vakmanschap

Op zoek naar één partij voor je exclusieve thuisgym? Vraag ons inspiratiemagazine aan!

In het magazine vertellen wij meer over de mogelijkheden van onze buitenverblijven. Zowel qua uitstraling als indeling is niks ons te gek en we denken graag met je mee!

Het traject in 5 stappen

Stap 1

ADVIESGESPREK

Stap 2

MAATWERK

Stap 3

PRODUCTIE

Stap 4

PLAATSING

Stap 5

OPLEVERING
FineYard_Vakspecialist
De plaatsing van een thuisgym

Een thuisgym van FineYard maken wij zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de bouwperiode in de tuin zo kort mogelijk. De tuin blijft gespaard en er komen slechts enkele vakspecialisten van ons bij je thuis. Zo ervaar je zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden.

Als de bouwfase voor de thuisgym is afgerond wordt het vanuit onze bouwlocatie naar de plek van bestemming gebracht. Vervolgens zal de thuisgym worden geplaatst en door ons worden geïnstalleerd. Optimaal genieten zonder zorgen!

Onze andere producten

Laat je inspireren, dan gaan wij het realiseren!
’s Morgens wakker worden met een verfrissende duik. Of ’s avonds na een drukke werkdag nog even heerlijk een paar baantjes trekken. In jouw eigen zwembad in jouw eigen achtertuin. Klinkt goed, toch?
Meer info
Natuurlijk is het een vorm van luxe als je over een exclusieve tuinkamer beschikt. Is het nodig? Misschien niet, maar wat is het een fijne plek om te genieten! En het geeft je ook nog eens extra bergruimte.
Meer info
Wat is een huis zonder tuin? Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bijna als een Siamese tweeling. Hetzelfde gevoel hebben wij met onze vaste partner voor het hovenierswerk.
Meer info

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze buitenverblijven!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!