Onze luxueuze poolhouses rukken op in Nederland

En dat is geen vreemde ontwikkeling, want het gebouw bij het zwembad biedt qua gebruik veel mogelijkheden. Vreemde wensen zijn er bij ons (bijna) niet! ‘The sky is the limit’.

Ooit is het poolhouse ontstaan als een luxe overkapping bij het zwembad. Waar je kunt relaxen zonder dat je in de zon hoeft te zitten. Of waar je je kunt terugtrekken als het begint te regenen maar het qua temperatuur toch nog aangenaam genoeg is om buiten te blijven. Met het poolhouse kun je alle kanten op. Je kunt kiezen duurzame materialen, een landelijke of juist moderne uitstraling en ook om een gedeelte te gebruiken voor stalling. Breng de techniekruimte van het zwembad er in onder. Of doe eens gek en richt het in met een sauna!

Overzicht foto van een poolhouse en zwembad gemaakt door FineYard.
ONZE CONCEPTEN
Voordelen poolhouse
  • Een poolhouse kan volledig op maat worden gemaakt
  • De uitstraling van een poolhouse kan aan al je wensen voldoen
  • Opbergruimte voor zwemspullen
  • Alleen hoogwaardig materiaalgebruik van topkwaliteit
  • Je kunt er leuke feestjes in geven
  • Richt het in als een Wellness, Mancave of kantoorruimte

 

Ervaar onze kwaliteit

Bij FineYard staat persoonlijke aandacht voorop. Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee en onze vakspecialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Zowel functioneel als in architectuur. FineYard creëert luxe poolhouses waar je van én in kunt gaan genieten. Als vakspecialist zijn al onze poolhouses op maat te realiseren, van ontwerp tot afwerking en van klassiek tot modern.

Op zoek naar één partij voor je exclusieve Poolhouse? Vraag ons inspiratiemagazine aan!

In het magazine vertellen wij meer over de mogelijkheden van onze buitenverblijven. Zowel qua uitstraling als indeling is niks ons te gek en we denken graag met je mee!

Het traject in 5 stappen

Stap 1

ADVIESGESPREK

Stap 2

MAATWERK

Stap 3

PRODUCTIE

Stap 4

PLAATSING

Stap 5

OPLEVERING
FineYard_Vakspecialist
De plaatsing van een poolhouse

De poolhouses van FineYard maken wij zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de bouwperiode in je tuin zo kort mogelijk. Je tuin blijft gespaard en er komen slechts enkele vakspecialisten van ons bij je thuis. Zo ervaar je zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden.

Als de bouwfase voor een poolhouse is afgerond wordt het vanuit onze bouwlocatie naar de plek van bestemming gebracht. Vervolgens zal het poolhouse worden geplaats en door ons worden geïnstalleerd. Optimaal genieten zonder zorgen!

Onze andere producten

Laat je inspireren, dan gaan wij het realiseren!
’s Morgens wakker worden met een verfrissende duik. Of ’s avonds na een drukke werkdag nog even heerlijk een paar baantjes trekken. In jouw eigen zwembad in jouw eigen achtertuin. Klinkt goed, toch?
Meer info
Natuurlijk is het een vorm van luxe als je over een exclusieve tuinkamer beschikt. Is het nodig? Misschien niet, maar wat is het een fijne plek om te genieten! En het geeft je ook nog eens extra bergruimte.
Meer info
Wat is een huis zonder tuin? Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Bijna als een Siamese tweeling. Hetzelfde gevoel hebben wij met onze vaste partner voor het hovenierswerk.
Meer info

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze buitenverblijven!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!