Wat is een huis zonder tuin?

Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hetzelfde gevoel hebben wij met onze vaste partners voor het hovenierswerk. Daar denken ze hetzelfde en ze hebben aan één woord genoeg.

Het is zo gemakkelijk gezegd (en ook geschreven): de tuin is het verlengstuk van de woning. Maar het klopt wel als een bus! De volgende stap is een bedrijf te vinden dat aanvoelt hoe je dat verlengstuk wilt realiseren. Een bedrijf dat beseft dat je in een tuin vooral wilt genieten van het buitenleven. En een bedrijf dat met stijlvolle ideeën komt qua tuinontwerp en tuinaanleg. Het mooie van FineYard is dat je geen uren hoeft te zoeken. Wij werken namelijk samen met één van de betere en grotere hoveniersbedrijven uit de regio.

Onze andere producten

Laat je inspireren, dan gaan wij het realiseren!
’s Morgens wakker worden met een verfrissende duik. Of ’s avonds na een drukke werkdag nog even heerlijk een paar baantjes trekken. In jouw eigen zwembad in jouw eigen achtertuin. Klinkt goed, toch?
Meer info
Het fenomeen luxe poolhouse rukt op in Nederland. En dat is geen vreemde ontwikkeling, want het gebouw bij het zwembad biedt qua gebruik veel mogelijkheden.
Meer info
Natuurlijk is het een vorm van luxe als je over een exclusieve tuinkamer beschikt. Is het nodig? Misschien niet, maar wat is het een fijne plek om te genieten! En het geeft je ook nog eens extra bergruimte.
Meer info

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze buitenverblijven!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!