Natuurlijk is het een vorm van luxe als je over een exclusieve tuinkamer beschikt.

Is het nodig? Misschien niet, maar wat is het een fijne plek om te genieten! En het geeft je ook nog eens extra bergruimte.

Tuinkamer. Daar hoeft geen woordenboek aan te pas te komen. Het is precies zoals het woord al aangeeft: een (extra) kamer in de tuin! Maar dan wel in een losstaand gebouw en opgebouwd uit de beste materialen. Om jezelf even terug te trekken. Om te genieten van die nieuwe thriller en wellicht een goed glas wijn. Misschien zelfs wel om wat achterstanden in het werk in te halen. Het extraatje is dat een buitenverblijf in je eigen achtertuin ook bergruimte oplevert. Voor het tuingereedschap en tuinmeubilair bijvoorbeeld. Een complete buitenbeleving met een praktische insteek! Wat wil je nog meer?

ONZE CONCEPTEN
Buitenverblijf type Maui_FineYard Buitenleven
Voordelen Tuinkamer
  • Een tuinkamer kan volledig op maat worden gemaakt
  • De uitstraling van een tuinkamer kan aan al je wensen voldoen
  • Opbergruimte voor tuinspullen
  • Alleen hoogwaardig materiaalgebruik van topkwaliteit
  • Je kunt er leuke feestjes in geven
  • Richt het in als een wellness, Mancave of kantoorruimte

Ervaar onze kwaliteit

Bij FineYard staat persoonlijke aandacht voorop. Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee en onze vakspecialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Zowel functioneel als in architectuur. FineYard creëert exclusieve tuinkamers waar je van én in kunt gaan genieten. Als vakspecialist zijn al onze tuinkamers op maat te realiseren, van ontwerp tot afwerking en van klassiek tot modern.

FineYard vakmanschap

Op zoek naar één partij voor je exclusieve tuinkamer? Vraag ons inspiratiemagazine aan!

In het magazine vertellen wij meer over de mogelijkheden van onze buitenverblijven. Zowel qua uitstraling als indeling is niks ons te gek en we denken graag met je mee!

Het traject in 5 stappen

Stap 1

ADVIESGESPREK

Stap 2

MAATWERK

Stap 3

PRODUCTIE

Stap 4

PLAATSING

Stap 5

OPLEVERING
FineYard_Vakspecialist
De plaatsing van een tuinkantoor

De tuinkamers van FineYard maken wij zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats. Hierdoor is de bouwperiode in de tuin zo kort mogelijk. De tuin blijft gespaard en er komen slechts enkele vakspecialisten van ons bij je thuis. Zo ervaar je zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden.

Als de bouwfase voor een tuinkamer is afgerond wordt het vanuit onze bouwlocatie naar de plek van bestemming gebracht. Vervolgens zal het tuinkamer worden geplaatst en door ons worden geïnstalleerd. Optimaal genieten zonder zorgen!

Onze andere producten

Laat je inspireren, dan gaan wij het realiseren!
’s Morgens wakker worden met een verfrissende duik. Of ’s avonds na een drukke werkdag nog even heerlijk een paar baantjes trekken. In jouw eigen zwembad in jouw eigen achtertuin. Klinkt goed, toch?
Meer info
Het fenomeen luxe poolhouse rukt op in Nederland. En dat is geen vreemde ontwikkeling, want het gebouw bij het zwembad biedt qua gebruik veel mogelijkheden.
Meer info
Wat is een huis zonder tuin? Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hetzelfde gevoel hebben wij met onze vaste partners voor het hovenierswerk. Daar denken ze hetzelfde en ze hebben aan één woord genoeg.
Meer info

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze buitenverblijven!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!