ONZE CONCEPTEN
’s Morgens wakker worden met een verfrissende duik. Of ’s avonds na een drukke werkdag nog even heerlijk een paar baantjes trekken. In jouw eigen zwembad in jouw eigen achtertuin.
Meer info
Het fenomeen luxe poolhouse rukt op in Nederland. En dat is geen vreemde ontwikkeling, want het gebouw bij het zwembad biedt qua gebruik veel mogelijkheden. Vreemde wensen zijn er (bijna) niet.
Meer info
Natuurlijk is het een vorm van luxe als je over een exclusieve tuinkamer beschikt. Is het nodig? Misschien niet, maar wat is het een fijne plek om te genieten! En het geeft je ook nog eens extra bergruimte.
Meer info
Wat is een huis zonder tuin? Die twee zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hetzelfde gevoel hebben wij met onze vaste partners voor het hovenierswerk. Daar denken ze hetzelfde en ze hebben aan één woord genoeg.
Meer info

Op zoek naar één partij voor je exclusieve buitenleven?

De tuin, een zwembad, een poolhouse, een tuinkamer. Misschien zelfs een tuinkantoor. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel! Bij FineYard! Dé regisseur voor het buitenleven.

De werkwijze van FineYard

Laat je inspireren, dan gaan wij het realiseren!

01

Vrijblijvende afspraak

Het begint allemaal met inspiratie. Hebben we je voldoende geprikkeld? Maak dan een vrijblijvende afspraak om de wensen te bespreken.

02

Onder architectuur?

Jouw wensen laten vertalen door een architect? Geen probleem! We juichen het zelfs toe en zorgen voor een gespecialiseerde architect.

03

Plan met offerte

Stiekem vinden we dit de mooiste fase. De presentatie van het plan dat jouw (buiten)leven voorgoed gaat veranderen. Met offerte!

04

Uitvoering en oplevering

Temperatuurtje van rond de 25 graden, glaasje bubbels in de hand. Het werk is opgeleverd, dus het genieten kan beginnen!

Informatie aanvragen

Kom meer te weten over onze buitenverblijven!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!

Nieuwsgierig?

Jouw buitenleven is bij ons in goede handen!