Vacature

Projectleider bouw | Elementgroep

Ben jij op zoek naar afwisseling, uitdaging en eigen regie in je werk? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou!

Wie zijn wij?

Elementgroep is een bouw gerelateerd bedrijf, dat werkt volgens een unieke werkwijze. Elementgroep bestaat uit drie merken; FineYard, Pandbouw en Innoblox. Ieder merk heeft zijn eigen doelgroep en eigen soort projecten.

Wij vinden het belangrijk dat projecten volgens onze eigen hoge standaard verlopen. We zijn klantgericht ingesteld en binnen de projecten van meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Voor de opdrachtgever moet alles tot in de puntjes geregeld zijn.


Het team

Werken doe je bij ons binnen een kleine en platte organisatie. We zijn een jong en gezellig team en werken nauw met elkaar samen. We houden van hard werken, maar vinden een grap en gezelligheid minstens zo belangrijk. Ondanks dat wij een compact team hebben, kunnen wij snel schakelen en ontwikkelen wij ambitieuze en unieke projecten. Door zaken slim te organiseren kunnen wij met een relatief klein team, grote prestaties leveren.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ambitieuze, loyale en ervaren leider. Iemand die de projecten aanstuurt, maar ook de eigen vaklieden en onderaannemers aanstuurt.

Je hebt ruime ervaring binnen de bouwwereld en je vindt het leuk om jouw kennis te delen. Je houdt ervan om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en de spil in projecten te zijn. Ook ben je communicatief zeer vaardig.

Wat ga je doen?

Jij gaat de projecten van A tot Z aansturen. Jij voert gesprekken met de opdrachtgevers, zorgt dat de opdrachtgevers de offerte krijgen en zorgt natuurlijk dat de opdracht gescoord wordt. Jij regelt dat je alle documenten krijgt die nodig zijn om het project uit te kunnen voeren en zorgt voor de werkvoorbereiding. Wanneer op kantoor alles geregeld is, stuur jij onze vaklieden (van timmermannen tot installateurs) aan.

Omdat wij heel uiteenlopende producten hebben, weet je één ding zeker; jouw dagen zijn nooit hetzelfde. Er gebeurt genoeg en er is ook nog genoeg te doen. Jij vind het leuk om mee te denken in het opzetten en doorontwikkelen van onze merken en producten. Jij wil net als wij de organisatie telkens naar een hoger level tillen.


Wat breng je mee?

  • Leiderschap;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring in de bouwwereld;
  • Een sterke persoonlijkheid met hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Klantgerichtheid, flexibiliteit en innovatievermogen.


Wat kan je van ons verwachten?

  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien;
  • Een hecht team met de beste mensen!;
  • Zelfstandigheid en coördinatie over je eigen projecten;
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand;
  • Ruimte om met eigen initiatieven jezelf en de organisatie te blijven verbeteren.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief!

Je kunt je CV en motivatiebrief sturen naar bo@elementgroep.nl. Wil je liever eerst wat meer informatie over de functie, bel dan naar 0572-700227 en vraag naar Bo van Gurp.

Word jij onze nieuwe collega?