Een open haard in je buitenverblijf

Overweeg je een buitenverblijf aan te schaffen en twijfel je of je hem in het najaar en winter veel gaat gebruiken? Plaats dan een openhaard in je buitenverblijf. Creëer meteen warmte en sfeer!

De voordelen van een open haard in je buitenverblijf voor je op een rijtje:

In bijna alle concepten van de buitenverblijven die je op onze website ziet kun je een openhaard laten bouwen. Op deze manier kun je je buitenverblijf ook in het najaar en in de winter gebruiken. Ook bij een open buitenverblijf geeft een haard veel warmte voor de wat frissere avonden. Als je een openhaard of gashaard combineert met een glazen schuifwand kun je er echt het hele jaar zitten en heb je er een extra woonruimte bij. Heerlijk toch!

  • Een open haard is altijd mogelijk, zeker leuk in een open buitenverblijf.
  • Ee gashaard is ook mogelijk, maar dan wel in combinatie met een glazen pui.
  • Een haard biedt sfeer, warmte en gezelligheid.
  • Een haard biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld een winterbbq.
  • Met een open haard verleng je de seizoenen.
  • Geniet je nog langer buiten van je tuin.

Meer informatie?

Zie je jezelf al zitten met een wijntje in de hand bij het genot van een knapperend haardvuur, waarbij het vuur danst en zorgt voor gezelligheid? Of samen met de kinderen met marshmallows boven de vlammetjes? Neem dan contact op met de specialisten van FineYard, zodat we kunnen bekijken hoe we jouw buitenverblijf het beste kunnen voorzien van een haard. Fineyard dé regisseur van het buitenleven!

Luxe Buitenverblijf_Fiji_FineYard buitenleven
Buitenverblijf type Santorini_FineYar Buitenleven_Poolhouse_Tuinkamer_Tuinkantoor

Op zoek naar één partij voor je exclusieve buitenleven?

Maar hoe zit het met het grote buiten genieten? De tuin, een zwembad, een tuinkamer. Misschien zelfs een tuinkantoor. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel! Bij FineYard! Dé regisseur voor het buitenleven.