Wat zijn de mogelijkheden voor een buitenverblijf op maat?

Zie je al die mooie buitenverblijven voorbij komen op onze website en vraag je je af of zoiets wel past in je achtertuin en of een buitenverblijf op maat ook mogelijk is, dan kunnen dat met een eenduidig ja beantwoorden!

De mogelijkheden van een buitenverblijf op maat voor je op een rijtje:

Alle concepten van buitenverblijven die je op onze website ziet zijn door onze architecten ontworpen om te inspireren en je op ideeën te brengen. We snappen natuurlijk ook wel dat de meesten niet één op één zo in je achtertuin te zetten zijn. Dat is geen probleem, want maatwerk is bij ons altijd mogelijk. Hoe gaat dat in z’n werk?

  • In ons eerste gesprek samen inventariseren we jullie wensen qua afmeting, stijl, kleurgebruik en materiaalkeuze.
  • We kijken dan ook wat de meest ideale locatie in jouw tuin zou zijn voor zo’n buitenverblijf en waarvoor je het wilt gaan gebruiken.
  • We kiezen dan een concept dat daar het beste bij past en waar jullie voorkeur naar uitgaat en gaan het dan aanpassen aan jullie wensen.
  • We kunnen vervolgens een offerte maken van de kosten van dit buitenverblijf Door middel van verschillende opties kunnen we de basisuitvoering opplussen naar de Excellent uitvoering zoals hij op de website staat of iets daar tussenin.
  • Vervolgens kunnen we visualisaties maken van hoe het er dan uit zou komen te zien.
  • Als jullie helemaal enthousiast zijn over ons voorstel, gaan we voor jullie aan de slag om er iets moois van te maken! We nemen jullie alles uit handen en zorgen dat er straks een super mooi buitenverblijf in jullie tuin staat, precies zoals jullie het in gedachten hadden.

Meer informatie?

Wil je nog deze zomer genieten van een mooi buitenverblijf in je eigen achtertuin en wil je graag weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de specialisten van FineYard. Dé regisseur van het buitenleven!

Buitenverblijf_Type Bonaire_Luxe overkapping_Buitenkeuken_Lounge_FineYard Buitenleven
Buitenverblijf Type Ibiza_FineYard Buitenleven
Buitenverblijf Type Ibiza_FineYard Buitenleven

Op zoek naar één partij voor je exclusieve buitenleven?

Maar hoe zit het met het grote buiten genieten? De tuin, een zwembad, een tuinkamer. Misschien zelfs een tuinkantoor. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel! Bij FineYard! Dé regisseur voor het buitenleven.