Kies voor de lange termijn,
kies voor een bouwkundig zwembad!

Waarom je voor een bouwkundig zwembad moet kiezen? In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van een bouwkundig zwembad van FineYard, zo ben jij na het lezen van deze blog voor 100% overtuigt van de keuze voor een bouwkundig zwembad in je tuin.

Vakantie in eigen tuin

De eerste krachtige zonnestralen zorgen er meteen voor dat onze stemming verandert. Weg met de winterdip, leve het voorjaar! En je krijgt meteen iets van het vakantiegevoel op het netvlies. Lekker liggen op het strand met een goed boek en af en toe een verfrissende duik. Het is een heerlijk vooruitzicht! Maar, weet je wat nog beter is? Zwemmen in je eigen achtertuin!

Eén advies is altijd hetzelfde…

Misschien heb je al wel eens eerder nagedacht over een eigen zwembad, maar is het er nog nooit van gekomen omdat je niet goed weet waar je moet beginnen. Dan helpen we je bij FineYard graag op weg. Met deskundig advies toegespitst op jouw specifieke situatie. Een stukje maatwerk dus! Maar in één opzicht is ons advies altijd hetzelfde: we werken alleen met bouwkundige zwembaden.

De voordelen op een rijtje

Waarom we fan zijn van bouwkundige zwembaden? Het past in ons streven naar kwaliteit. De constructie van gewapend beton biedt vele voordelen ten opzichte van het polyester bad. We zetten graag een aantal van de belangrijkste voordelen van een bouwkundig zwembad voor je op een rijtje:

  • Het is amper gevoelig voor scheuren, krassen en hitte;
  • Het is zo sterk dat het in principe een leven lang meegaat;
  • Ruime keuze in maatvoering en vorm;
  • In combinatie met een warmtepomp kun je het zwemseizoen een aantal maanden oprekken.

Benieuwd naar nog meer voordelen van de keuze voor een bouwkundig zwembad? Vraag dan hier onze brochure aan!

Meer informatie?

Wil je nog deze zomer genieten van een verfrissende duik in je eigen achtertuin? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij zijn FineYard! Dé regisseur van het buitenleven!

Jouw droomhuis is klaar. Het binnen genieten kan beginnen!

Maar hoe zit het met het grote buiten genieten? De tuin, een zwembad, een tuinkamer. Misschien zelfs een tuinkantoor. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel! Bij FineYard! Dé regisseur voor het buitenleven.